Мениджърът на Челси - Франк Лампард, сподели мнението си след загубата на

...
Мениджърът на Челси - Франк Лампард, сподели мнението си след загубата на
Коментари Харесай

Лампард иронично: Беше удоволствие да се играе срещу нас през първата част

Мениджърът на Челси - Франк Лампард, показа мнението си след загубата на “сините ” от Лондон с 1:3 в дербито срещу Арсенал от 34-ия кръг на Висшата лига. Специалистът посочи като съществена причина за отрицателният процес на срещата неприятният метод, по който неговите играчи са влезнали в мача.

„ Не играхме задоволително добре през първото полувреме. Това единствено удостоверява резултата. Второто полувреме беше доста по-добро, само че първата част към този момент си беше споделила своята дума. През първото полувреме беше наслаждение да се играе против нас във всички аспекти. През второто полувреме играхме доста повече като тим. Трудно ни е да възприемем този резултат, тъй като искахме да спечелим ”, сподели Лампард, представен от Военновъздушни сили.

В момента Челси се намира на 12-о място в класирането на Висшата лига има актив от скромните 39 точки след 33 изиграни срещи. Франк Лампард е третият ментор на тима от началото на сезона, като първият настивник на клуба през актуалната акция - Томас Тухел, бе уволнен още през септември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР